Skip to main content

Paardencoaching voor teams

Meer bereiken in je team door coaching met paarden

Wil je verder komen met je team? Werken aan teamspirit? Loopt er iets niet lekker in je team of ben je gewoon op zoek naar iets bijzonders om samen te doen, bijvoorbeeld voor een teamuitje? Dan kan een teamsessie met een paard veel voor je doen. Ostara Coaching vindt het super leuk om jouw team te begeleiden in het contact met het paard. De teams die de ervaring met de paardencoaching hebben opgedaan, zijn razend enthousiast.

Zoek de kracht in je team!

Dus, zoek je voor je team een activiteit die werkt aan de versterking van het team, neem dan eens contact op om de mogelijkheden te bespreken. Je kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld samen met een paard de opdracht maken en voelen waar de kracht en energie zit in het team of waar juist niet? Ook kan samen met het paard gekeken worden naar het versterken van sociale vaardigheden binnen het team, waardoor de samenwerking effectiever en plezieriger gaat verlopen. Hoe mooi is het om op deze bijzondere manier nog meer kracht uit het team te halen?

  • Beter begeleiding geven in je team
  • Tot een oplossing komen met je team
  • We praten niet maar communiceren met elkaar.
  • Nieuwe stappen zetten.
  • Meer uit jezelf of je team halen.

 

Meer weten?

Heb je vragen of wil je een offerte opvragen? Laat dan een bericht achter op mijn contactpagina of bel direct via 06-81239815.