Skip to main content

Kindercoaching

Kindercoaching

Als kindercoach begeleid ik kinderen en jongeren om meer zicht te krijgen op hun gevoel, kracht en talenten waardoor ze weer lekker in hun vel komen te zitten.Kindercoaching is een vorm van kortdurende, resultaatgerichte en praktische begeleiding van kinderen, jongeren en hun ouders. Dit is bedoeld als ondersteuning bij de ‘normale’ ontwikkeling; ik sluit aan bij de hulpvraag van de ouders zonder een diagnose te stellen of een behandelprotocol te volgen. De aandacht gaat hierbij vooral uit naar de oplossing, in plaats van naar de oorzaak van het probleem. Heeft u kind het soms moeilijk en zoekt u een stukje begeleiding voor hem of haar. Komt u er even niet uit en wilt u graag rust in het gezin?

Samen met het kind gaan we aan de slag en kijken welke begeleiding hij/zij nodig heeft. Het kan zijn dat u kind moeite heeft met zelfvertrouwen, faalangst, pesten, scheiding, boosheid en niet lekker in zijn vel zit.

In een vrijblijvend intake gesprek gaan we kijken welke methode we kunnen gebruiken, wat vind u kind fijn, welke kwaliteiten heeft het kind en hoe kunnen we het beste hem/haar begeleiden met de hulpvraag. De kindercoaching van Ostara vind u in Schoonhoven en IJsselstein. U kunt informatie of een afspraak maken door een mail te sturen naar: info@ostara-coaching.com

Kindercoaching is op een laagdrempelige manier kinderen weer in hun kracht zetten.

Ostara Coaching werkt samen met: