Skip to main content

Ouder-kind Training

Jij en je kind, samen vooruit!

Soms zitten jij en je kind niet op dezelfde golflengte. Je wilt je kind helpen, maar het lukt niet. Dat komt de sfeer in huis niet ten goede en bovendien heb je het idee dat je alleen maar verder van elkaar af komt te staan… Gooi het dan eens over een andere boeg: ga samen de uitdaging aan met de ponycoaching voor ouder en kind door Ostara Coaching. Dat geeft nieuwe ingangen en positieve energie aan jullie samenwerking!

Wanneer is deze training geknipt voor jullie?
  • Je vindt het moeilijk je kind te ondersteunen
  • Je zoekt hulp om de sfeer thuis te verbeteren
  • Je zoekt laagdrempelige hulp
  • Je wilt samen aan de slag gaan om tot positieve veranderingen te komen
  • Je bent bereid om samen te werken
  • Je wilt beter omgaan met lastige situaties
  • Je wilt beter omgaan met elkaars emoties
  • Je bent op zoek naar nieuwe handvatten
  • Je loopt vast in de ontwikkeling

 

Het effect van de pony coaching voor ouder en kind

Tijdens deze sessie gebeurt er ongemerkt veel. Jullie versterken tijdens het werken met de pony de band tussen ouder en kind op een actieve manier. Je bent samen met paarden bezig en doet samen diverse verrassende oefeningen, zoals ballen hooghouden, spiegelen: wat zie je, elkaar tekenen, je laten vallen en de ander opvangen en de rivier-oefening. Bij deze training leer je van elkaar, heb je tijd voor elkaar, ga je op zoek naar elkaars kwaliteiten en sterke kanten. Dit is dé training als je op zoek bent naar meer balans in het gezin, als je het belangrijk vindt dat er actief naar elkaar wordt geluisterd en als je op zoek bent naar verbinding.

 

Hoe werkt het?

De workshop is er speciaal voor ouders en hun kind(eren). We maken er een bijzondere dag van met veel indrukken voor het hele gezin. Natuurlijk zorgen we voor een veilige omgeving en een geschikte brave pony. Deze training is mogelijk in omgeving Utrecht-West en Schoonhoven.

 

Kosten

De intake voor deze training is gratis. Voor de sessie met de pony betaal je € 150 euro (1 ouder met 1 kind). Per extra kind betaal je € 25. Er is een maximum van vier sessies per dag. Een sessie duurt 2,5 tot 3 uur.

 

Contact

Wil je samen met je kind vooruitgang boeken op een leuke positieve manier? Neem dan contact op met Mia Euwes van Ostara Coaching: 06-81239815 of via info@ostara-coaching.com