Lees hieronder enkele oprechte reacties van deelnemers die paardencoaching hebben ervaren.

“Ik vond de sessie met Koosje geweldig!  Wel een eye opener gekregen over dat ik mensen toch op afstand hou als ik ze niet ken. […] Ik geloof zeker dat paardencoaching een mooi middel is om kinderen te helpen.”

“Ben duidelijk nog niet van de roze wolk, wow wat een impact. Zoveel zaken waar ik eerst net niet ‘bij kon komen’ vallen op hun plek. Zo waardevol hoe het paard zonder oordeel spiegelt, dat zonder oordeel in combinatie met jouw begeleiding maakt het voor mij als veilig!!”

“Heel bijzonder dat Esteban mee kon met alle energie en snelheid. Ik zal je zeker aanbevelen! En ga ik zelf nog eens voor een vervolg.”

“Ik merk dat de laatste dagen ik met een rechte rug en meer zelfvertrouwen de dag in stap. Hartstikke bedankt voor deze sessie. Het staat bij mijn top 10 aan waardevolle ervaringen.”

“Voor mij werd in 1 sessie meer duidelijk dan in meerdere sessies bij een psycholoog, juist door de directe terugkoppeling zonder oordeel en de ondersteuning in lijfelijk ervaren.”

“Door de paardencoaching bij Mia kwam er een waardevol inzicht naar boven welke mij verder helpt met de verwerking van het verlies van een dierbare.”

“Onze dochter heeft inmiddels 3 uurtjes paardencoaching gevolgd. Ze vindt het heerlijk om te doen en we zien zoveel verandering. Haar zelfvertrouwen is al zoveel beter dan voordat we paardencoaching deden. Ze kan al veel beter haar grenzen bewaken. En ze voelt zich er prettig bij! Kortom, een goede beslissing om met paardencoaching te starten. Mia, bedankt!”